Behandlingar

Alla priser förutom Medicinsk Fotvård (som är momsfri) är inklusive moms.

Medicinsk Fotvård

Ca 60 min 650:- (momsfritt)

Dina fötter får ett skönt fotbad. Klipp, rensning och slipning av naglarna. Jag åtgärdar även problem som nageltrång, hälsprickor, svampnaglar, vårtor – behandling med vårtfri. Avslutas med en kortare fotmassage.

Medicinska fotvården kan ta lite olika tid beroende på vilka problem du har och vad vi bestämmer oss för att prioritera.

Avslutas med en kortare fotmassage.

fothälsa
Medicinsk Fotvård inklusive en längre fot och underbensmassage

90 min 850:- (momsfritt)

Medicinsk fotvård 90 minuter passar bra för dig som har ”glömt bort” dina fötter under en längre tid.

Fötterna får ett skönt fotbad. Klipp, rensning och slipning av naglarna. Jag åtgärdar även problem som nageltrång, hälsprickor, svampnaglar, vårtor, behandling med vårtfri.

Medicinska fotvården kan ta lite olika tid beroende på vilka problem du har och vad vi bestämmer oss för att prioritera.

Avslutas med en längre fot och underbensmassage.

Fothälsa
För enbart nageltrång och vårtbehandling ring mig på 070-7310932 för tidsbeställning!

Ca 30 min 400:- ( momsfritt)

Behandlande Massage

60 min 750:-

Eller massageterapeutisk behandling är mer anpassad till individen med utgångspunkt från patientens specifika behov. Behandlingen syftar till att förebygga eller behandla direkta problem som t.ex. onda axlar, nackspärr, trötta ryggar eller huvudvärk. I en massageterapeutisk behandling kan jag välja eller blanda olika tekniker såsom:

Muskulering – specifik massage med muskeltöjningar

Muskelpressur – ett av de vanligaste symptomen till smärta i muskler är triggerpunkter. Med tryck, massage och muskeltöjningar kan dessa punkter fås att upphöra med sin smärtprojicering.

massage
Klassisk Massage

60 min 750:-

Är vad många kallar vanlig massage. Här arbetar jag med olja direkt på huden. Klassisk Massage kan ses som en allmän friskvårdsbehandling där hel/delkroppsmassage är ett exempel på detta. Kroppens eget ”lugn o ro hormon” oxytocin frigörs som bl.a. leder till ökad avspänning och bättre koncentration.

massage
Fot och underbensmassage

30 min 400:-

Här får du en skön avslappnande fot och underbensmassage som stimulerar blodcirkulation och lymfflöde i kroppen.

Fotvård
Fibromassage

60 min 750:-

Fibromassage är en mycket mild massagemetod som är speciellt utvecklad för att hjälpa dig med kroniska muskelsmärtor. Massagen frisätter oxytocin som påverkar det allmänna välbefinnandet positivt. Målet med behandlingen är att skapa djupavslappning som hjälper kroppen att återhämta sig. Passar bra till alla reumatiska diagnoser/besvär.

massage
Zonterapi/Reflexologi

60 min 700:-

I flera tusen år har människan fått massage på sina fötter. Zonterapeuten trycker/masserar zoner på fötterna för att få igång en självläkningsprocess i kroppen.

Blodcirkulationen och syresättningen av blodet ökar och en allmän slaggutrensning sker. Du känner dig lugn och avslappnad efteråt.

Fothälsa